lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tässä kuvassa näkyy miten tuo kantalappu on helppo tehdä ja sopii oikein hyvin varsinkin näihin nuken vaatteisiin. Eli on jätetty laskosvara ja taitettu se ja ommeltu sivusaumaan kiinni. Yksinkertainen ja helppo! Tätä kuvaa katsellessa tuli muuten mieleen, että olenkohan taittanut oikein päin?
Näitten potkuhousujen kaavat on otettu Elisabth Gyntherin kirjasta. Todella loistava kaava! Helppo ja nopea. Ensimmäiseen versioon en laittanut haarakiilaa kun alattelin että nukelle ei tarvitse mutta tuli huomattavasti parempi kun seuraaviin laitoin. Lyhensin myös hiukan olkaimia(oranssit kantit), joten istui yläosasta paremmin. Tarkkasilmäiset huomaavat että neppareita ei vielä ole...

4 kommenttia:

  1. Onpas kyllä hyvänmallisen näköiset. Kumpiin neppariripihteihin päädyit? Joko testasit pysyykö nuo sun merkkien tekstit pesussa?

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä idea tuo kantapään taittelu, pitääpä itelläki kokeilla joskus! Niin ja komiat on housut!:)

    VastaaPoista
  3. Tuulivei: Päädyin toistaiseksi vielä vasaraan mutta enköhän pian kyllästy siihen niin että saan hankittua nepparipihdit.
    En ole testannut merkkien pesua ja muutenkin nämä merkit on ollut vain väliaikainen ratkaisu. Nyt sain hankittua kuvansiirtopaperia ja ajattelin sillä siirtää satiininauhalle.

    VastaaPoista
  4. Mirilii: Kiitos kommentista! :) Kokeilepas joustofroteeta vois tulla aika kivat. Ajattelin itsekin joku päivä tehdä kunhan saan ostettua kangasta..

    VastaaPoista