sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Muutama body

Innostuin kokeilemaan uusimman Ottobreen mekkobodyn kaavaa. Loistava idea ja hyvä kaava. Tosin neppareita saa naputella ihan kiitettävästi. Tässä body muuten samanlainen kuin lehdessä, mutta etuosan "sisä- ja ulkokappaleet" toisinpäin kuin ohjeessa. Täytyy kyllä myöntää että tämä on vähän epäonnistunut...leikkasin vahinngossa yhden kaavan "nurinpäin" ja siitä johtuu nämä muutokset lehden malliin verrattuna. Otetaan opiksi! Tykkään nuista rypytetyistä hihoista tosi paljon.

Tässä sama kaava ilman hameosaa ja etukappaleen haaraosan jätin alle ajatellen että näyttäis hieman paidalta. Ei kovin tyttömäiset värit, mutta ajattelin että hihojen rypytykset toisivat riittävästi tyttömäisyyttä. Makuasia tietysti...
Molempien kuvien kankaat Marimekolta ja kanttaukset näihin tein trikoosta (Ottobre).
Tämä on näistä bodeista ehdoton suosikkkini! Mietin, että uskallanko laittaa keltaiset kanttaukset mutta olen tosi tyytyväinen että rohkenin! Piristää tosi kivasti ja tietysti on luonnossa vielä kauniimman näköinen kuin tässä kuvassa. Vaatisko tämä vielä keltaisen aplikoinnin?
Seuraavalla kerralla tekisin helmasta koko ympyrän niin kellottuis vielä paremmin. Reunaan laitoin rullapäärmeen. Olispa ollu vielä keltaset nepparit...
Kaava on sama kuin edellisissä, mutta niin kuin näkyy muokattu on.
Ja vielä yksi...
Kaksi kaavaa yhdistetty, molemmat Ottobreestä. Hameosa on takaa enemmän rypytetty kuin edestä koska kangasta oli tuon verran jäljellä. 
Hurahdinpas sitten kerralla näiden bodyjen valmistukseen.
Mikä näistä olisi sinun suosikkisi?

3 kommenttia:

  1. Mun suosikkihan on tuo missä keltaiset kanttaukset, ihania kaikki!

    VastaaPoista
  2. Ihania!! mistä ottobre lehdestä kaava löytyy? pitää päästä kokeilemaan :) ylisuloisia :)

    VastaaPoista
  3. Ansku: Tervetuloa lukijaksi blogiini. Kahden ylimmäisen bodyn kaavat ovat Ottobre-lehdessä 3/2011 ja kaksi alimmaista olen muokannut kyseisen kaavan pohjalta.

    VastaaPoista