torstai 8. joulukuuta 2011

Remonttireiska

Tilaustöitä nämäkin. Kaksi lasten työtakkia koossa 4-5 vuotta. Joku pieni poika on varmasti näistä innoissaan.

Oli muuten hankala kuvata ettei nuo heijastimet korostuisi liikaa mutta kun heijastin on tehty heijastamaan niin näin hyvät heijastimet nämä sitten on!

5 kommenttia:

  1. Mitä jätkiä, aurinkolasit silmillä ja kaikkea! Makeita on takit. Ei kyllä uskalla näyttää tuolle meijän pikku raksamiehelle, tahtoo vielä samanlaisen. Ensteksiä (miten lie kirjoitetaankaan) ilmeisesti tuo kangas? Ompeliko kone mukisematta paksutkin kohdat?

    VastaaPoista
  2. Nämä ovat hieman oiottuja versioita eli miesten koon takit ratkoin auki ja sit leikkasin sopivasta kohti. Toisen takin taskuja olen kaventanut vetskarin reunasta ja toisen otin sellaisenaan. Eli en ole aivan alusta asti tehnyt itse mutta kumpiko on kovempi homma rakentaa uusi talo vai purkaa ensin vanha ja tehdä sitten melkein samanlainen uusi! :)
    Kaikki saumat ompeli mukisematta eikä mielestäni edes kovin paksuja saumoja ollut niin kuin esim. farkuissa vois olla. "Ensteksiä" tuo kangas on ja sillä on joku uusi nimi jota en nyt muista.
    Kunpa oppis ottamaan kuvia niin että niitä ei tarvis muokkailla... :)
    Mielenkiintoinen projekti joka tapauksessa oli ja toivottavasti ilahduttaa saajaa.

    VastaaPoista
  3. Et siis vaihtanut vetskaria? Mun kone ei olisi ainakaan ommellut vetskaria tuosta alareudasta, missä helamakappaleen sauma.

    VastaaPoista
  4. Komiat takit raksapojille ja turvallisetki ku noin hyvät heijastimet! Kylläkait se kone varmaan hyvin ompelee tuollasta liukasta kangasta, mutta minä kun oon yrittäny ommella kaksinkertaista paksua nihkeää karvakangasta niin hyppytikkiä tulee...huoh. Onneksi on kohta valmis eikä sitten tarvi enää hermoilla tuon kans :) Esittelen tuotoksen sitten omassa blogissani joskus...

    VastaaPoista
  5. Siis ratkoin kaikki saumat auki vetskaria ja resoreita myöten. Saumoja ei jäänyt muita kuin nuo heijastimet ja taskut paikoilleen. Vaihdoin vetskaritkin sopivan mittaisiin.
    Ei ollut minkäänlaista ongelmaa ompelukoneen kanssa ei vetskarin eikä resoreiden kohdalla. Eli kone on kyllä todella loistava! Ei ole juurikaan moitittavaa uudessa ompelukoneessani. Suosittelen!

    VastaaPoista