sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Huppari

Marimekon raitakankaasta harjoittelin tekemään tuota vetoketjua tuoohon eteen. Koskaan en ole tehnyt edes nappilistaa. Ensimmäiseksi kerraksi tämä onnistui ihan hyvin ja seuraavan kertaan jäi vain hieman parantamisen varaa. Näitä uskallan tehä kyllä jatkossakin. Kaava Ottobre -lehdestä 4/12

Tässä sovituskuvassa näkyy että mielestäni tuo huppu on liian iso. Jos kanttaus olisi ollut tiukempi niin menettelisi mutta seuraavaan aion tehdä hieman pienemmän hupun.

4 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa luen tätä ja ihania nukenvaatteita oot tehny!! Ja näitä huppareita :) Ite tein just tällä samalla kaavalla pojille ja sai kyllä tosiaan pienentää huppua. Tein sillä kapeammalla kaavalla ja tuli tosi hyvä muuten! Niin ja oli vielä yhtä isot raidat ku sulla, mut kehutaan vielä että mä sentään kohdistin ne vähän tarkemmin ku sä ;D Hmmm.. mutta tuon vetskarin jätin kyllä laittamatta...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Ajattelin itsekin jättää seuraavasta paidasta vetskarin pois vaikka ei siinä mitään vikaa olekaan...Siis tarkoitatko nuita raitoja tuossa hihan ja etu/taka-kappaleen saumassa? No en ees ajatellut että ne olisi pitänyt kohdistaa mutta nyt kun sanot niin olisi voinut ajatella! :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja niistä varmaan tulee kuva sun blogiin niin näkee mallia! :)

    VastaaPoista
  4. Tottakai mää laitan niistä kuvan heti ku saan otettua :D Ne kun piti pojilla saaha heti päälle, ja kun eihän ne osaa nii sievästi olla etteivät sotkis. Eli pitänee pestä paidat ensin..

    VastaaPoista