maanantai 30. huhtikuuta 2012

Nukenrattaiden uusi kuosi

Ystävän pihalla lojui tällaiset rattaat. Olivat jo tovin aikaa seisoskelleet pihalla ja ystävä mainitsi jotain roskiin heittämisestä mutta näin näissä mahdollisuuden! Runko oli hyvässä kunnossa mutta kankaat piti vaihtaa.

Näin on varmaan käynyt monelle muullekkin.


Ja ei kun Eurokankaaseen...En yhtään tiennyt että minkälaista kuosia halusin....Ajattelin valkoista keinonahkaa mutta heti kun näin tämän kankaan tiesin että se on tässä! Ja tällaiset niistä sitten tuli! Ja olen kyllä todella tyytyväinen! Yksi hankaluus sattui eteen kun kuomu ei irronnut joten jouduin nostamaan koko rattaat ompelukoneeseen ja siten sain kuomun tehtyä.



6 kommenttia:

  1. oot sinä kyllä kätevä. mullakin olisi yhdet nuken vaunut jotka pitäisi päivittää.noista vaunuista tuli tosi makeet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nämä on luonnossa niin paljon paremman näköiset!Olen mä miettinyt että mistähän pöllis seuraavan haasteen ja taidanpa aina ohi kulkiessa ihmisten rattaitten raatoja kerätä mukaan... :) Itse ainakin saan niin paljon enemmän iloa kun saan tehtyä vanhasta uutta ja samalla on kaatopaikoilla vähemmän tavaraa. Palkoillehan näissä ei pääse mut ei ole ollut tarkoituskaan... :)

      Poista
  2. Vielä komiammat nämä oli livenä entä näissä kuvissa! Sitä kun jaksais aina tuunata niin ei tarvis niin paljon heittää tavaraa roskiin..

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän hienot!! Ole ylpeä aikaansaannoksistasi ja ennen kaikkea kyvyistäsi!!! Ootko uudistanut oikeita lastenrattaita? Niissä sitä vasta saakin jotain hyödyllistä aikaan. Voin kuvitella fiiliksen, tuollaisia tehdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Olen tuunannut joskus kauan kauan sitten yhdet lasten matkarattaat tosin se oli vain tuunaus eikä lainkaan näin mullistava uudistus.

      Poista
  4. Voi kun hienot! Mullakin odottaisi tuossa kahdet nukenvaunut tuunaamista, mutta en ole vielä ehtinyt niille tehdä mitään.

    VastaaPoista