maanantai 30. huhtikuuta 2012

Smurffi-Huppari

Tästä tuli käyttäjälleen mieluisa. Kaavat on otettu sieltä sun täältä Ottobreen lehdistä. Koko on jotain 116 cm. Harmittaa ihan hirveesti kun tein näin huonolaatuisella kankaalle kun aplikoinnissa on kuitenkin aina suht iso työ.  


2 kommenttia:

  1. Minä nyt kommentoin melkeen kaikkiin postauksiin, kun en oo pitkään aikaan kerinny käyä näitä katteleen ja oot ehtiny silläaikaa tehä vaikka ja mitä!! :D Ihana huppari ja siististi tehty! Millä tavalla tuo kangas on huonoa? Onko helmassa resori,vai tuota samaa kangasta? Käytitkö tuohon smurffiin sitä minun antamaa kangasta? On just oikean väristä kyllä, melkeen vois harkita itekki smurffia johonkin vaatteeseen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Se on jotain tosi vanhaa sellasta neulosmaista trikoota joka lörähti pesussa ja on nyt vähän sellanen kulahtaneen näköinen, kangas myöskin alkoi pesun jälkeen aaltoileen ja nyt se on aaltosmurffi! Se on just sitä sun antamaa kangasta ja just niin hyvän väristä tähän!!! Kiitos kovasti! Helmassa on samaa kangasta kuin muukin paita. Kokeile!

      Poista