torstai 1. syyskuuta 2011

Juhlamekkoja

Sain haastavan tehtävän! Ommella ystävän tytöille kesähäihin juhlamekot heidän äitinsä valitsemista kankaista. Hän teki myös mekkojen suunnittelutyön ja viimeistelyn. (kukkakoristeet,paljetit ym.) joten minulle jäi toteutus. Kankaat Eurokankaasta ja koristeet tiimarista. Kaavat on omat. Tässä mekossa on piilovetoketju sivussa. Tässä kuvassa näkyy myös parhaiten tuon tyllin kimalle jota on kaikissa mekoissa. Satiininauha keskellä ja hieman kellottuva helma. Oli upean näköinen kaksivuotiaan, kiharatukkaisen neidin päällä!

 
Tämä mekko on tokaluokkalaisen juhla-asu. Tässä versiossa jouduin laittamaan vetoketjun keskelle taakse, koska kangasta oli sen verran vähän, että takakappaleen jouduin tekemään kahdesta osasta. Kaikkien mekkojen yläosa on vuoritettu. Vaaleatukkaiselle kauniille nuorelle neidille tämä oli juuri oikean värinen.
Tämän mekon kangas oli strechsatiinia toisin kuin kahdessa edellisessä. Valitettavasti sain kuvattua mekot  vasta juhlien jälkeen niin että tämä mekko oli ehtinyt vauhdikkaan eskari-ikäisen tytön päällä hiukan kärsiä. Sen vuoksi kuva tulee vain takaa. Tässäkin vetoketju on takana kankaan vähyyden vuoksi.


3 kommenttia:

  1. Aika herkkuja! Varmaan vielä kauniimpia käyttäjien päällä, oispa sellainenkin kuva. Tuo turkoosi on kyllä kaunis väri.

    VastaaPoista
  2. Tuulivei: Olen samaa mieltä että kaikki näyttää paremmalta päälle puettuna. Yritän kunnostautua ja saada laitettua jatkossa myös sovituskuvia.

    VastaaPoista
  3. Ihania mekkoja! Ja kannatan myös sovituskuvia :)

    VastaaPoista