keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Velour-tunika

Velour-tunika talven pakkasiin. Kaava Ottobreen 1/09 ja tämäkin kaavasta 62 cm suurennettu kokoon 86 cm. Idea lähti samaisen lehden numerosta 4/2011. 
Päällä se näyttää tältä, eli hiukan on reilu vielä tälle mallille.

7 kommenttia:

  1. Ihana tunika :) Tosi hyvin sopii nuo taskut. Edellisen postauksen tunika oli myös hieno!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tupuna kommentista ja Tervetuloa blogiini!

    VastaaPoista
  3. Heips.
    Yhtäkkiä muistin netissä ollessani, että puhuit silloin viime vuonna tästä blogista. Heti piti Hanskulle laittaa viestiä, että mikä on osoite. Ihana blogi ja AIVAN MAHTAVIA vaatteita. Oot sie taitava ompelija! Ootko siis harrastanut vain ompelua, vai käynyt koulunkin? Itse aloitin nyt taas tauon jälkeen ompelupiirin ja niin ihana käyä ompelemassa kaikkea. Onko tuo Onnimanni sun oma vaatemerkki? Myytkö vaatteita?

    t. Julia Oulusta:)

    VastaaPoista
  4. Moi Julia! Ihana että eksyit tänne! Olen vain harrastelija...tämä on sukuvika...pienestä asti olen saanut harjoitella kun äidin kaapit pursusivat kankaita ja saimme käyttää niitä. Koulua en ole käynyt mutta olen itse opiskellut netistä ja alan kirjoista ja lehdistä. OnniManni merkkiä olen käyttänyt vaatteissani. Olen tehnyt jonkin verran tuotteita tilauksesta ja haluaisin enemmänkin tehdä mutta aika ei anna myöten. Mukava että pidit näkemästäsi! :) Ompelu on ihana harrastus ja saa persoonallisia ja oman näköisiä vaatteita. Kiva että sinäkin olet innostut ompelusta! Toisten blogeista saa paljon vinkkejä ja ideoita, ohjeita ja neuvoja, joten kahlailepas niitä.

    VastaaPoista
  5. En ole ollenkaa lukenu muita blogeja, mut ideoita saa todella. Minä olen kans aina harrastanut ompelua ja nyt monen vuoden tauon jälkeen taas menin käsityöpiiriin, ku inhoan ommella kotona hässäkässä, pienissä tiloissa. On jo vaikka mitä juttuja mieles, mitä teen...:) Ja saa kyl persoonallisia vaatteita ja sellasia, mitä ei jokaisella ole päällä. Onko sulla itellä hyvät koneet ja saumurit ym? Mistä olet tilannut noita Onnimanni -merkkejä?

    VastaaPoista
  6. Ideoitahan tosiaan tahtoo olla enemmän kuin ehtii toteuttaa...käsityöpiiri on siitä hyvä et on joku aika jolloin varmasti pääsee harrastaaan ja toteuttaan ittiä. Minulla on vuoden vanha saumuri ja hinta/laatu- suhde on mulle sopiva tosin ainahan se uudempiki kelpais...:) Ompelukone on minulla tosi huono ja olen suunnitelllut uuden ostoa jo pitemmän aikaa. Olen ajatellut berninaa. Ja ikuinen haave olisi tietysti se peitetikkikone se olis niin näppärä trikoovaatteille. Onko teillä mahdollisuutta käyttää sielä käsityöpiirissä peitetikkisaumuria? "Työtilat" minulla on loistavat! Vielä kun olis aikaa "asua" sielä... :) OnniManni merkkejä olen tilannut netistä Merkitse.fi ja minusta ne on olleet tosi sopivan kokoisia. Tuulivei-blogin pitäjä tykkäsi että hänellä oli liian iso teksti omissa nauhoissa, minulla se oli pienempi. Makuasia. Mirilii-blogin pitäjä teekee nauhoja itse kun hänellä on sellainen kone joka kirjoo kirjaimia. Niitä voi myöskin tulostaa siihen tarkoitukseen varatulle paperille (kirjakauppa) ja silittää itse sopivan väriselle satiininauhalle. Etenkin nukenvaatteisiin olen käyttänyt itse tehtyjä koska niihin tarvii olla niin pieniä. Eli ostin leimasimen(lidl) joka on tarkoitettu tekstiileille ja paperille ja sillä olen painanut merkkejä trikoolle ja kanttinauhaan. Satiininauhaan en ole onnistunut saamaan hyvää jälkeä koska se muste leviää ikävästi. Voisin muuten blogata aiheesta joku päivä... Laitapas sinäkin blogi niin saamme ihailla tuotteitasi.

    VastaaPoista
  7. Moi.
    Meillä on blogi, mut ei olla päivitetty miesmuistiin. Se oli rolloaikana ja kerto perhekuulumisia. En minä taida omista jutuista laittaa mtn näkösälle, mut mulla ois kyl ihana hameidea sulle, jos et ole sellaista viel tehnyt. Mulla itellä on bernette saumuri ja kone on äitin vanha husqvarna. Pitäs ostaa uus, mut tällä hetkellä en ompele kotona, niin en tarvi uutta konetta. Kässäpiiris on peitetikkikone, mut se ei vissii tällä hetkel toimi. Kaksoistikil saa musta tosi kivaa jälkeä.

    VastaaPoista